Installous Nedir, Nasil Yuklenir Resimli | APPLE HAKKINDA HER SEY

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Installous Nedir, Nasil Yuklenir Resimli

installous, installous nedir, installous nasıl yüklenir, installous yükleme, installous kullanımı, installous kurulumu, iphone installous yükleme



Uygulama Hakkında

Aradığınız ücretsiz yazılımları bulabileceğiniz iphone programı. Eğer cihazınıza "Jailbreak" uyguladıysanız bu programıda kurabilirsiniz.

Uygulama basit bir arayüze sahip. Search kısmıylada bize büyük kolaylık sağlıyor. Başka bir güzellik daha var. Bilgisayarınızda bir uygulamanın "ipa" dosyası var ve siz bunu iTunes ile yüklemek istemiyorsunuz. ifunbox programından daha önce söz etmiştik. ifunbox ile Installous klasörüne girip ipa uzantılı dosyayı atabilirsiniz. Sonra cihaz üzerinden "Downloads" sekmesinden attığınız ipayı görüp, kurabilirsiniz.

Şimdi birkaç resim:

Kategorilerin olduğu liste:


Arama sayfası:


Programın kaydettiği dosyalar:


Installous Nasıl Yüklenir?

Cydia aracılığı ile Installous'u cihazınıza yükleyebilirsiniz. Resimlerle nasıl yüklendiğine bakalım:

Önce Cydia'yı açıyoruz:



Sonra sağ alttaki "Search" butonuna dokunuyoruz ve arama çubuğuna Installous yazıyoruz. Bu arada "installous" olarakta yazabilirsiniz:



Sonuçlar arasından Installous 4'ü seçiyoruz. 3. versiyonuda seçebilirsiniz ama 4. versiyonda bazı yenilikler var bu nedenle 4. versiyonu tercih edebilirsiniz:



Bende daha önceden yüklü olduğu için sağ üst kısımda "install" yerine "modify" yazıyor. Eğer daha önceden yüklemediyseniz sizdede "install" yazısı çıkacaktır.

"Install" butonuna dokunduktan sonra yüklemeye başlayacak. Yükleme bitince muhtemelen cihazınızı baştan başlatmanız etmeniz gerekecek. Kapatıp açtıktan sonra menüde Installous'u görebilirsiniz.

Bu programla uygulamalara para ödemek zorunda kalmasanızda biz size uygulamalar için ödemenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü o uygulamalarda emek var, alın teri var. Onların hakkınıda vermek lazım. Zaten en büyük uygulaması 9.99$ ki çok nadir görülüyor.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

hemen deniyorum çok sağolun inşallah çalışır çok güzel anlatmışsınız

Yorum Gönder

Google Analytics