Talking Tom iPhone Resimli Inceleme | APPLE HAKKINDA HER SEY

11 Haziran 2011 Cumartesi

Talking Tom iPhone Resimli Inceleme

iphone konuşan kedi, talking tom cat, iphone 4 konuşan kedi, iphone talking tom cat


Kedi Hakkında

Çok sevimli bir kediniz olsun istemez misiniz? iPhone ya da iPod'unuz sizin kedinizde olabilir. Hemde dediğinizi tekrar eden. Aynı bir papağan gibi. Sadece konuşun, sizi konuşurken kulak kabartıyor ve söylediklerinizi tekrarlıyor.

Ayrıca bazı tatlı hareketleride var. Önüne süt koyabiliyorunuz. Gaz çıkarrtırabiliyorsunuz. Ekranı çizdirebiliyorsunuz. Kedinizi dövebilirsinizde ancak bir süre sonra yere düşüyor ve başında yıldızlar dönmeye başlıyor.

Uyarmamız gereken bir konu var. Kedi sizin dediklerinizi dinleyerek konuştuğu için siz gülüyorsanız oda gülüyor. Onun gülüşü size komik geldiği için siz bir daha gülüyorsunuz ve oda sizi takip ediyor. Bu şekilde sonsuz bir döngüye girmeyin, kurtulamayabilirsiniz! :)

Şimdi hareketleri gerçekleştirirken ki ekran görüntülerine bir göz atalım:



Önüne süt koyarken yüz ifadesinin yumşamasıda çok tatlı:



Bir kuşa sinsice bakarken:



Hatta ekrana doğru pasta atarken:



Ekranı çizerkenki sesi duymamak istemeyebilirsiniz:



program bütün yaptılarınızı sol üstteki kamera butonuna dokunduğunuzda otuz saniyelik bir video kayda alıyor. Bu videoları bir çok amaçla kullanabilirsiniz. Program ücretsiz. Ancak kedi dışında diğer modlarda çok güzel. ve onlar ücretli program açıkken onları satın alabilirsiniz. Özellikle kuş modunu görmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Google Analytics